Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@12:03:59 GMT

بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۱ از لحاظ اسپیکر

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۰۴۷۸

بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۱ از لحاظ اسپیکر

فرارو- با نزدیک شدن به سال جدید ۲۰۲۲ میلادی، تب و تاب وبسایت‌های فناوری برای ارائه گزارش در خصوص عملکرد‌های مختلف گوشی‌های هوشمند آغاز می‌شود و بدین شکل ما می‌توانیم با بهترین گوشی‌های سال را بر اساس عملکرد خاص آشنا شویم. وبسایت فناوری GSMArena در گزارش اخیر خود به بررسی بهترین گوشی‌های سال از لحاظ عملکرد بلندگو‌ها (اسپیکر) پرداخته که در اینجا به ان خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، بررسی‌های فنی صورت گرفته برای تست اسپیکر گوشی‌های مختلف توسط وبسایت GSMArena با یک روش کاملاً جدید انجام شده است. در این روش، نه تنها مبنای قبلی محاسبه اعداد خروجی دستگاه کنار گذاشته شد، بلکه سنجش از طریق ابزار جانبی همچون هندزفری نیز حذف شد. به عبارت دیگر در تست جدید مبنا کیفیت خروجی صدا بود که باید از طریق خود گوش انسان دریافت می‌شد. نکته کلیدی در این میان این است که گوشی‌ها اخیراً آنقدر در این زمینه پیشرفت کرده اند که تفاوت بین بهترین و بدترین تنها با تجهیزات آزمایشگاهی قابل اندازه‌گیری است. با ذکر این مختصر اکنون می‌توانیم به نتایج بدست آمده از این بررسی جدید بپردازیم. در ادامه شما می‌تواند بهترین گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۲۱ به لحاظ عملکرد اسپیکر را ملاحظه کنید.

۱. گوشی Asus ROG Phone 5

نتایج بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که گوشی هوشمند ایسوس ROG Phone 5 را باید در صدر این فهرست قرار داد. یک گوشی ویژه بازی بی شک باید تجربه‌های چند رسانه‌ای بالایی را عرضه کند و ROG Phone 5 در زمینه صدا بسیار عالی عمل کرده است. این دستگاه دارای DTS:X و بلندگو‌های استریو با ۲ آمپلی‌فایر است که صدای ۲۴ بیت/ ۱۹۲ کیلوهرتز را عرضه می‌کند. این گوشی بدون هندزفری صدای با کیفیت قابل توجهی را عرضه می‌کند که این کیفیت را چه در هنگام بازی، چه پخش موسیقی و چه تماشای ویدئو حفظ می‌کند. این گوشی هوشمند علاوه بر این، پنجمین گوشی سال ۲۰۲۱ در بلندی صدا محسوب می‌شود.

۲. گوشی Asus Zenfone 8

به باور برخی کارشناسان دیگر، Zenfone 8 را باید در صدر این فهرست قرار داد، اما ما همچنان به روش بررسی جدید خود اطمینان داریم و این دستگاه در رده دوم قرار می‌دهیم هرچند که در کیفیت صدای اسپیکر‌های آن شک نداریم. در واقع، ما اعتراف می‌کنیم که این ایسوس کوچک صدایی بسیار بزرگتر از آنچه که ابعاد گوشی نشان می‌دهد تولید می‌کند؛ بنابراین اگر بخواهیم نسبت کیفیت صدا را به اندازه گوشی در نظر بگیریم، Zenfone 8 را باید قهرمان بلامنازع معرفی کنیم. این گوشی از اسپیکر استریو بهره می‌برد که صدای ۳۲ بیت / ۳۸۴ کیلوهرتز را عرضه می‌کند.

۳. گوشی‌های سری آیفون ۱۳

سری آیفون ۱۳، به طور کلی اسپیکر‌های خوبی دارند که کیفیت قابل توجهی را عرضه می‌کنند. دو گوشی آیفون ۱۳ اصلی و آیفون ۱۳ پرو کیفت صدای بسیار خوبی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند، اما بی شک آیفون ۱۳ پرو مکس، قدری کیفیت صدا بالاتر را ارائه می‌دهد؛ بنابراین اگر از خودتان می‌پرسید که چرا هزینه زیادی تری را برای پرو مکس باید پرداخت کرد، کیفیت صدای عالی اسپیکر‌های آن یکی از این دلایل است. آیفون ۱۳ پرو مکس، در زمینه بلندی صدا نیز ششمین گوشی سال ۲۰۲۱ محسوب می‌شود.

۴. گوشی شیائومی Mi 11 Ultra

گوشی هوشمند شیائومی Mi 11 Ultra ثابت کرده است که نه تنها در عرصه دوربین، بلکه در عرصه صدا نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این گوشی کیفیت صدای بسیار خوبی را عرضه می‌کند و در زمینه بلندی صدا نیز در بین ۱۰ گوشی برتر امسال قرار دارد. این دستگاه دارای اسپیکر استریو است که صدای ۲۴ بیت/۱۹۲ کیلوهرتز را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

۵. گوشی شیائومی 11T

شیائومی اسپیکر‌های باکیفیت خود را فقط در گوشی‌های پرچمدار استفاده نکرده و گوشی‌های شاخص میان رده این برند نیز از آن‌ها بهره می‌برند. نمونه بارز این دستگاه ها، گوشی هوشمند Xiaomi 11T است که به همان اسپیکر استریو با صدای ۲۴ بیت/۱۹۲ کیلوهرتز مجهز شده که در پرچمدار Mi 11 Ultra وجود دارد. در این سری، گوشی Xiaomi 11T Pro را نیز نباید فراموش کرد که آن هم از اسپیکر استریو تنظیم شده توسط هارمن کاردن بهره می‌برد. این دو دستگاه در تست‌های انجام شده، کیفیت صدای یکسانی را ارائه داده اند.

۶. گوشی شیائومی Black Shark 4

گوشی هوشمند Xiaomi Black Shark 4، یکی دیگر از گوشی‌های با کیفیت این فهرست محسوب می‌شود. این دستگاه همچون دیگر گوشی‌های شاخص شیائومی از اسپیکر‌های استریو با صدای ۲۴ بیت/ ۱۹۲ کیلوهرتز بهره می‌برد. این گوشی نیز کفیت صدای بسیار خوبی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

۷. گوشی ویوو +X70 Pro

شرکت ویوو به طور معمول از بلندگو‌های استریو استفاده نمی‌کند، اما گوشی هوشمند +X70 Pro که امسال عرضه شد نسبت به سایر گوشی‌های این برند، در این زمینه یک استثنا محسوب می‌شود. این دستگاه از اسپیکر استریو بهره می‌برد که صدای ۳۲ بیت / ۱۹۲ کیلوهرتز را عرضه می‌کند و این به معنای بهترین گوشی ویوو در عرصه صدا می‌باشد.

۸. گوشی هواوی Mate X2

در انتهای این لیست به گوشی Huawei Mate X2 می‌پردازیم که یکی از بهرتین‌ها در عرصه صدا است. این گوشی نیز به بلندگو‌های استریو بسیار با کیفیت مجهز شده که می‌تواند تجربه چند رسانه‌ای هیجان انگیزی را بدون هندزفری در اختیار کاربر قرار دهد. اسپیکر این گوشی همچنین در زمینه بلندی صدا نیز بسیار قدرتمند است و خروجی فوق العاده‌ای دارد.

منبع: gsmarena

نوشته: مصطفی جرفی-فرارو

منبع: فرارو

کلیدواژه: اسپیکر گوشی اختیار کاربر قرار بهترین گوشی محسوب می شود گوشی هوشمند بهره می برد کیفیت صدای بلندی صدا بلندگو ها کیفیت صدا سال ۲۰۲۱ آیفون ۱۳ صدا نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی بوده است که با افزایش ۸.۳ درصدی در وزن رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشته، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

در این زمینه، با توجه به افزایش صادرات و در مقابل کاهش واردات، تراز تجاری ارزشی بخش در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۱۵.۵ درصد بهبود پیدا کرده است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است؛ به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است؛ در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 6093480

دیگر خبرها

  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانکها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را از دست داد
  • سرزمین محبوب من ؛ محمد نوری
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • چند درصد چک‌ها در اسفند ۱۴۰۲ برگشت خورد؟
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد
  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد