Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،یکی از بهترین احساس‌های جهان اولین روزی است که از گوشی هوشمند جدید استفاده می‌کنید. همه ما می‌خواهیم گوشی جدیدمان تا بی نهایت عمر کند و در تمام این مدت در شرایط مناسب و سالمی قرار داشته باشد. با این وجود، روتین‌ها و عادات زندگی روزمره ما می‌توانند برای این ابزار‌های کاربردی بسیار خطرناک و مضر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با نکاتی بسیار مفید در مورد مراقبت از گوشی هوشمند آشنا کنیم که به افزایش طول عمر آن کمک خواهند کرد.

۱- پورت شارژ گوشی هوشمند خود را تمیز کنید

یک خلال دندان را به آرامی در پورت شارژ گوشی هوشمند خود فرو کرده و با چرخاندن آن، گرد و خاک و آشغال‌هایی که ممکن است در آن گرفتار شده باشند را شل کنید و سپس با تکانی ساده آن‌ها را خارج نمایید. برای این کار وقت بگذارید و تا حد ممکن این کار را آرام و بدون فشار انجام دهید.

۲-گوشی خود را روی داشبورد خودرو رها نکنید

همه ما این تجربه را داشته ایم که گوشی مان را روی داشبورد خودرو گذاشته ایم که بار‌ها و بار‌ها با افتادن همراه بوده است. حتی اگر داشبورد شما فضای تخت خاصی برای گذاشتن گوشی داشته باشد نیز اطمینان نخواهید داشت که با اولین دست انداز یا پیچیدن یا سرعت گرفتن، گوشی تان پرت نشود. این افتادن‌ها صدمات قابل توجهی به گوشی هوشمند شما وارد خواهد کرد.

۳- آب و گرد و خاک داخل اسپیکر را تمیز کند

اگر گوشی شما از خیس شدن جان سالم به در برده، اما صدا‌های نامفهومی از اسپیکر آن می‌شنوید، یان بدان دلیل است که شاید هنوز هم کمی آب در اسپیکر‌ها وجود داشته باشد. اکثر افراد از برنج برای خشک کردن گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کنند، اما یک روش بسیار موثرتر نیز وجود دارد. یک اپلیکیشن جالب برای این کار در قالب اندروید و آی اُ اس وجود دارد که به بهترین شکل ممکن اسپیکر گوشی شما را تمیز خواهد کرد. این اپلیکشن صدای خاصی تولید می‌کند که آب را از اسپیکر‌ها بیرون می‌آورد. این کار در مورد گرد و خاک نیز عملی است و اگر به طور مرتب این کار را بکنید اسپیکر‌های گوشی شما برای سال‌های طولانی بی نقص خواهند بود.

بیشتر بخوانید

باور‌های غلط درباره باتری گوشی‌های موبایل که شاید ندانید!

۴-به طور مرتب گوشی هوشمند خود را سرویس کنید

سرویس‌های گارانتی شده گوشی همراه باعث می‌شوند که هم اعصابتان خراب نشود هم صرفه جویی کنید. افراد حرفه‌ای در مراکز معتبر و دارای مجوز مشکلات گوشی شما را خیلی سریع شناسایی کرده و هر گونه آسیب داخلی و خارجی را رفع خواهند کرد. در صورت داشتن گارانتی، این سرویس‌ها هزینه زیادی نیز برای شما در بر نخواهند داشت.

۵- گوشی تان را در جیب عقب شلوار نگذارید

شاید فراموش کنید که گوشی تان را در جیب عقب گذاشته اند و روی چیزی بنشنید که خرد شدن گوشی هوشمند گرانقیمتتان را در پی خواهد داشت.

۶- هنگامی که از بلوتوث استفاده نمی‌کنید خاموشش کنید

بلوتوث یک ابزار بسیار کاربردی است، اما می‌تواند خطرناک هم باشد. توصیه ما این است که وقتی از آ استفاده نمی‌کنید خاموشش کنید و با این کار از دانلود‌های خطرناکی که ممکن است امنیت و سلامت گوشی تان را به خطر بیندازند جلوگیری خواهید کرد.

۷- قبل از این که گوشی تان خاموش شود شارژش کنید

اگر شارژ گوشی شما تمام شود مشکلی وجود ندارد، اما اگر همیشه پس از خاموش شدن گوشی تان آن را شارژ می‌کنید این موضوع بر طول عمر گوشی تان تاثیر منفی خواهد گذاشت. هر گوشی هوشمند یک سیکل شارژ مشخص دارد. این سیکل در واقع هرباری است که گوشی تان را صد درصد شارژ کرده و آن را مصرف می‌کنید. اگر به طور مرتب این کار را انجام دهید باتری گوشی شما عمر چندانی نخواهد داشت پس قبل از خالی شدن شارژ گوشی تان آن را شارژ کنید.

۸- به طور مرتب اپلیکیشن‌ها و سیستم عامل گوشی خود را آپدیت کنید

همواره آپدیت‌های جدیدی برای رفع باگ‌ها وجود دارد که به سریع‌تر شدن گوشی تان نیز کمک خواهد کرد. باید بدانید که این روزآمدسازی‌ها در تضمین امنیت گوشی شما نیز بسیار موثرند.

۹- از شارژر‌های موجود در فرودگاه‌ها استفاده نکنید

شارژر‌های USB این روز‌ها به وفور در فرودگاه‌ها دیده می‌شوند که بسیار می‌توانند کمک کننده باشند، اما این به معنای ایمن بودن آن‌ها نیست. در هنگام شارژ کردن گوشی در فرودگاه‌ها در حال انتقال داده خواهید بود. این داده می‌تواند توسط هکر‌ها مورد دسترسی قرار گیرد. وقتی که گوشی هوشمند خود را به یک پورت شارژ هک شده وصل می‌کنید، گوشی شما را به یک درایو خارجی متصل می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث شود که افرادی داده‌های شما را برداشته یا حتی نرم افزار‌های مخرب روی گوشی تان نصب کنند.

۱۰- گوشی هوشمند خود را با بازوبند ورزشی مورد استفاده قرار ندهید

گرما، آب و نمک در واقع دستورالعمل خراب کردن گوشی هستند و این سه عامل در صورتی که از گوشی هوشمند خود همراه با بازوبند‌های ورزشی استفاده کنید باعث خرابی گوشی شما خواهند شد. نبود جریان هوا می‌تواند به داغ شدن بیش از حد گوشی منجر شده و عرقتان نیز وارد پورت شارژ آن خواهد شد. نمک موجود در عرق نیز می‌تواند به سخت افزار گوشی آسیب زده و برای عملکرد درست آن مشکل ایجاد کند.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باطری موبایل ترفند موبایل گوشی هوشمند خود طور مرتب گوشی تان پورت شارژ شارژ گوشی گوشی شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۴۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوءاستفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه با افزایش ارسال لینک‌های آلوده، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، رامین پاشایی اظهار کرد: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان افزود: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغ قضائی، سهام عدالت، پرداخت وام و نظایر آن مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنها هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: ارسال و دریافت این پیامک در تمام پیام‌رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن و حتی ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان نیز احتمال دارد.

پاشایی ادامه داد: افراد در صورت مواجه با این پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمام آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند و در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز، شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد است.

کد خبر 750037

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک