Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@06:03:45 GMT

بخش تست صدا Dxomark با صدرنشینی Huawei Mate ۲۰X افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۰۸۸۷

بخش تست صدا Dxomark با صدرنشینی Huawei Mate ۲۰X افتتاح شد

وب‌سایت معروف Dxomark بخش جدیدی را به آزمایشگاه خود اضافه کرده که در آن به بررسی کیفیت صوتی گوشی‌های هوشمند می‌پردازد. طبق نتایج اعلام شده گوشی Huawei Mate ۲۰ X توانسته است با ارائه بهترین کیفیت ضبط و پخش صدا، رتبه اول را بین گوشی‌های سایر برندها کسب کند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، بهترین راه برای مقایسه کارایی و عملکرد اجزای مختلف گوشی‌های موبایل، بررسی بنچمارک‌های آنها در وب‌سایت‌هایی مانند Dxomark است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

Dxomark یک سازمان صاحب‌نام و شناخته شده، در زمینه بررسی کیفیت دوربین گوشی‌های هوشمند است. در اوایل سال جاری Dxomark تست دوربین سلفی را نیز به آزمون‌های خود اضافه کرد. به تازگی بخش دیگری را راه‌اندازی کرده و در آن گوشی‌های هوشمند را از نظر اسپیکر و خروجی صدا بررسی می‌کند.

تست‌ها  بر اساس آزمایش‌های فنی و دقیق، در محیط‌های آزمایشگاهی انجام می‌شود. با اضافه شدن قابلیت تست سیستم صوتی و اسپیکرهای گوشی‌های هوشمند، مقایسه آنها در این پارامتر نیز بیش از پیش مد نظر کاربران و سازندگان قرار می‌گیرد.

ابعاد نمایشگر و کیفیت آن، عملکرد دوربین‌های سلفی و اصلی، باتری، سخت افزارهای داخلی و حتی حافظه ذخیره سازی، مدت‌های زیادی است که به عنوان یک اصل مهم از سوی کاربران هنگام خرید بررسی می‌شود. با وجود این، به دلیل محتوای صوتی و تصویری زیادی که این روزها در اکثر گوشی‌های هوشمند وجود دارند، اهمیت خروجی صوتی با کیفیت بیش از پیش احساس می‌شود. اما باید بدانیم کیفیت اسپیکر گوشی ما در بازی  یا برنامه‌های مولتی مدیا چطور بوده و در برابر رقبا چگونه ظاهر می‌شود؟

به این پرسش در شرایط خاص و بعد از انجام تست‌های تخصصی می‌توان پاسخ داد. شایان ذکر است که Dxomark Audio تنها به خروجی صدا در اسپیکر داخلی گوشی پرداخته و از خروجی صدای آن در تجهیزاتی مانند هدفون و اسپیکرهای مجزا در تست‌های خود استفاده‌ای نخواهد کرد. عملکرد میکروفون و پخش صدای ضبط شده نیز جزء فاکتورهای تست در این آزمون به شمار می‌روند.

تست صوتی Dxomark شامل چند آزمون متفاوت از مشخصه‌های صداست؛ سپس امتیازهای مؤلفه‌های متفاوت جمع‌بندی شده و به ارائه امتیاز نهایی می‌رسد. آزمایشگاه Dxomark پس از معرفی بخش جدید صوتی خود، نتایج تست چند گوشی هوشمند را منتشر کرده است.

در آزمون‌های Dxomark نام هفت گوشی هوشمند پرچمدار به چشم می‌خورد؛ گوشی Huawei Mate ۲۰X با کسب ۷۵ امتیاز، در صدر جدول این لیست قرار گرفته  و به این معناست که اسپیکر و میکروفون این گوشی از هوآوی، در حال حاضر بهترین کیفیت صوتی را در دنیای موبایل ارائه می‌دهد.

گوشی Huawei Mate ۲۰ X در بخش Recording امتیاز ۷۰ و در بخش Playback امتیاز ۷۶ را کسب کرده است. معدل این امتیازها، منجر به دریافت امتیاز کلی ۷۵ برای این گوشی در بخش صوتی شده  و  Huawei Mate ۲۰ X را بالاتر از گوشی‌های پرچمدار سایر رقبا قرار داده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هوآوی کیفیت تکنولوژي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، گوگل فون یک آپدیت عجیب دریافت می کند که ممکن است برای بسیاری از کاربران تعجب برانگیز باشد. یک نسخه بتا از اپ نشان می دهد این شرکت تصمیم دارد ایموجی های صوتی را بیفزاید که در حقیقت جلوه های صوتی است که کاربران می توانند هنگام تماس تلفنی پخش کنند.

این ایموجی های صوتی در ۶ دسته مختلف دست زدن، خندیدن، گریه کردن، سروصدای جشن گرفتن ، صدای طبل زدن وغیره ارائه می شود. کاربر هنگام تماس تلفنی می تواند یک منو یا پرچم کوچک در پایین نمایشگر مشاهده و از طریق آن به این ایموجی ها دسترسی یابد.

نمی توان ادعا کرد این ویژگی جدید کارآمد است اما به نظر می رسد کاربران آن را پسندیده اند. البته در بلند مدت می توان میزان کارآمدی این ویژگی را مشخص کرد.

یک ارتقای قابل توجه برای این ویژگی افزودن صداهایی آپلود شده توسط خودکاربران، پیام های از پیش ضبط شده و گزینه تبدیل متن به صحبت کرددن است. این امر یک تجربه جالب به نطر می رسد و احتمالا تکامل یابد. با این وجود شرکت از کاربران خواسته تا از ایموجی های صوتی به طور مکرر در تماس با دوستان و آشنایانشان استفاده نکردند.

کد خبر 6094780 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • صدرنشینی استقلال بی دلیل نبوده/ ساختار دفاعی پرسپولیس ایراد دارد