Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوری اطلاعات > سخت افزار - سازندگان سخت‌افزار هرسال با حضور در نمایشگاه IFA یا Internationale Funkausstellung Berlin جدیدترین محصولات فناورانه خود را به معرض نمایش می‌گذارند.

 

به گزارش خبرآنلاین، امسال تِک شوی برلین برخی ابزار متفاوت و کول داشت که هفت محصول از نگاه بیزینس اینسایدر به شرح زیر است:{لینک}

1-     رونمایی از مدل ارزان‌قیمت گوشی بلک‌بری key2 LE توسط کمپانی چینی TCL که در نگاه اول شبیه گوشی Key2 است منتها فریم سبک‌تر، عمر باتری کمتر و قدرت پایین دوربین، تفاوت‌های آن با گوشی اصلی را آشکار می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گوشی 400 دلار قیمت دارد.

 

2-     رونمایی سونی از اسپیکر پرتابل خود به نام SRS-XB501G که ضد آب و غبار تعریف‌شده و نور چندرنگ، باس اضافی و فلش داشته و با یک‌بار شارژ تا 16 ساعت عمر پیدا می‌کند. همچنین گوگل اسیستانت داخل آن تعبیه‌شده و برای پارتی محصولی مناسب به نظر می‌رسد.

 

 

3-     سومین محصول متفاوت رونمایی شده در ایفا 2018 اسپیکر «بیوساند اج» محصول «بنگ و اولافسن» است که به قیمت 3250 یورو از اواسط نوامبر راهی بازار می‌شود. این اسپیکر با ایرپلی 2 اپل، کروم کست 2، بلوتوث، الکسای آمازون و گوگل اسیستانت کار می‌کند.

 

 

 

4-     هدفون 300 دلاری بی‌سیم سنهایزر به نام Momentum True  ضد آب تعریف‌شده و 4 ساعت عمر با یک‌بار شارژ دارد. ترکیب صدای محیط با صدای موسیقی از قابلیت‌های این هدفون است که ضد عرق نیز محسوب می‌شود.

 

 

5-     کمپانی دانمارکی Skagen ساعت هوشمند Falster 2 را مجهز به جی‌پی‌اس رونمایی کرد. با این ساعت به‌راحتی می‌توان شنا کرد. همچنین سنسور ضربان سنج نیز دارد. قیمت آن 275 دلار تعیین‌شده است.

 

 

 

6-     دوربین آنالوگ Polaroid +OneStep به قیمت 160 دلار از شگفتی‌های ایفا 2018 بود که به گوشی هوشمند متصل می‌شود و مستقیماً می‌توان عکس اسنپی گرفت و آن را ویرایش کرده و به‌صورت آنلاین روی شبکه‌های اجتماعی ارسال کرد. قیمت این دوربین آنالوگ 160 دلار است.

 

 

 

7-     لنوو نیز محصول خود به نام Yoga Book C930 را در ایفا 2018 به معرض تماشا گذاشت. یک‌طرف این سیستم مجهز به ال سی دی و طرف دیگرش به نمایشگر موسوم به E Ink است که نوعی جوهر الکترونیکی محسوب می‌شود.

 

 

 

5656

 

کلید واژه‌ها : سخت افزار - ابزار دیجیتال - تک شوی برلین IFA - ساعت هوشمند - لپ تاپ - اسپیکر هوشمند -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سخت افزار ابزار دیجیتال ساعت هوشمند لپ تاپ اسپیکر هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۵۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه پرخرج

  واردات تلفن همراه در فروردین
آمارهای گمرک گویای آن است که تا پایان فروردین سال جاری۴۹۴هزار و۴۹۵دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری واردکشور شده که ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه واردشده به کشور درمدت یادشده۱۲۲میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بوده است.به طوری که از این میزان ۴۶۶هزار و۱۹۳دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار مربوط به واردات تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶میلیون و۳۰۱هزار دلار مربوط به واردات مسافری بوده است.
 
راه‌های کاهش ارزبری 
یکی از راه‌های کاهش ارزبری تلفن همراه، تولید داخلی این محصول است که البته نمی‌توان خیلی به آن دل بست، به طوری که در  سالیان قبل ازتجربه ساخت برخی تلفن‌های داخلی و تبلیغات آنها خود پیدا بود که تنها قابلیت‌شان به این امر برمی‌گشت که به راحتی درجیب جا می‌شدند. با این حال برخی دیگر ازتولیدکنندگان داخلی نظراتی دیگردارند ومعتقدند تولید داخلی از طریق مافیای واردات زمین خورده است.دراین خصوص مهدی بهوندی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تلفن همراه می‌گوید: مافیای بزرگ و قدرتمندی در حوزه واردات گوشی‌های همراه وجود دارد و سه میلیارد دلار درسال ارزبری در حوزه گوشی‌های تلفن همراه وجود دارد و اراده‌ای برای تولید گوشی در کشور وجود ندارد!همچنین فعالان بازار معتقدند که به‌دلیل فقدان فناوری برای ساخت تجهیزات تخصصی، بسیاری از قطعات باید وارد کشور شوند و تولید داخلی ارزبری بالایی خواهد داشت. همین امر نیز سبب شده نمایندگان مجلس پیگیر وضعیت واردات موبایل‌های تحریم‌شده و تولید موبایل‌های بومی باشند.به طوری که چندی پیش رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد مجلس به‌طور جدی رانت‌های واردات و تولید تلفن همراه بومی را پیگیری می‌کند.یکی دیگر از راه‌های کاهش ارزبری که کمی منطقی‌تر به نظر می‌رسد این است که بتوانیم از تقاضای مصرفی غیرواقعی جلوگیری کنیم به طوری که می‌توان با افزایش خدمات پس از فروش به طرز قابل توجهی آن را محقق کرد. پرواضح است که وقتی هزینه‌ مصرف‌کنندگان در ازای خدمات پس از فروش کاهش یابد، می‌تواند کمک زیادی به افزایش تقاضای مصرفی جامعه ‌شود.همچنین به نظر می‌رسد با الزام واردکنندگان به واردات کالاهای با‌کیفیت شاهد آن باشیم که عمر متوسط تلفن همراه بیشتر شود. بد نیست بدانیم هم اکنون عمر مفید این تلفن‌ها در کشورمان از دو سال تجاوز نمی‌کند،بنابراین به نظر می‌رسد از طرفی با افزایش خدمات پس از فروش و واردات کالاهای باکیفیت شاهد افزایش متوسط عمر تلفن‌های همراه به پنج سال باشیم و بتوانیم حداقل کاهش ۲۰ درصدی واردات این محصول را شاهد باشیم.از طرف دیگر برخی کارشناسان معتقدند در کنار خدمات پس از فروش باید تبلیغات آشکار و پنهان تلفن همراه‌های لوکس را به طرز قابل توجهی کاهش داد یا بتوان حداقل جلوی رشد فزاینده آن را گرفت.آنچه که پیداست این که با کاهش تبلیغات،تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کرده و احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم خواهد کرد.برخی کارشناسان نیز معتقدند که باید از گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار حقوق ورودی زیادی توسط گمرک اخذ شود و میزان ۱۲ درصد فعلی نمی‌تواند در وضعیت فعلی راهگشا باشد به طوری که میثم مهرپور، کارشناس اقتصادی در همین باره گفته بود: برای فردی که گوشی لوکس خریداری می‌کند، افزایش ۵۰۰ هزار تومانی قیمت آن گوشی، تأثیری ندارد و ضروری است، تعرفه آن تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند تا بتوان حتی‌المقدور از میزان واردات این گوشی به کشور و هدر رفت ارزی کاست. در سه سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار تلفن همراه وارد کشور شده است. 

واردات ۳.۲میلیارد دلاری تلفن همراه در سال گذشته 
واردات گوشی تلفن همراه ازطریق گمرکات کشوربه دو شیوه تجاری ومسافری سال گذشته به ۱۴میلیون و۶۸۸هزارو۵۸۰ دستگاه رسید. ۴.۵درصد از ارزش کل واردات کشور درسال۱۴۰۲به واردات گوشی تلفن همراه اختصاص داشت.به طوری که سال گذشته ۱۴میلیون و ۲۲۲هزار و۳۰۶دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش‌ ۲ میلیارد و ۹۳۲ میلیون دلار به شیوه تجاری وارد و از گمرکات کشور ترخیص شد. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که در مدت یادشده ۴۶۶هزار و ۲۷۴ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

دیگر خبرها

  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • مسی از محصول جدیدش رونمایی کرد
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه
  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • قیمت روز خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • همراه پرخرج
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد