Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@09:42:24 GMT

آموزش رفع مشکل خرابي در گوشي‌ هاي اندرويد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۴۶۴۶۰

خبرگزاري آريا - آيا مطالب مشابه در سايت وجود دارد؟ بله. در اين بخش: (مقالات آموزشي اندرويد)


--> آموزش رفع مشکل خرابي در گوشي‌ هاي اندرويد






در حال گوش دادن به آهنگ مورد علاقه خود هستيد که ناگهان متوجه مي‌شويد که اسپيکر گوشي شما مشکلي پيدا کرده است و هيچ صدايي پخش نمي‌کند! اگر شما هم از جمله کاربراني هستيد که با اين مشکل مواجه شده‌ايد و بدنبال دليل بروز ناگهاني اين مشکل و چگونگي رفع خرابي آن هستيد، در اين آموزش با ما همراه باشيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




مقدمه‌اي در مورد برطرف نمودن مشکل اسپيکر در گوشي‌هاي اندرويد

يکي از مشکلات رايج سخت افزاري که در مورد عملکرد تبلت و يا گوشي‌هاي اندرويدي اتفاق مي افتد بروز مشکل در مورد اسپيکرها مي‌باشد. در بسياري موارد خوشبختانه اين مشکل به دليل يک باگ نرم افزاري مي‌باشد و به راحتي قابل حل است. مثلاً اتفاق افتاده است که در حال صحبت با دوستانتان هستيد يا در حال گوش دادن به موسيقي که متوجه مي‌شويد ناگهان اسپيکر دستگاه اندرويدي شما دچار مشکل شده است و هيچ صدايي را نمي‌شنويد.

ممکن است با دکمه‌يVolume صدا را افزايش يا کاهش دهيد اما هيچ نتيجه‌اي نخواهد داشت و بايد در ابتدا مشکل به وجود آمده را حل کنيد. اما واقعاً دليل به وجود آمدن اين مشکل چيست و به چه روشي مي‌توان آن را حل کرد؟ با ما همراه باشيد.

احتمال اينکه مشکل به وجود آمده در مورد اسپيکرها سخت افزاري باشد بسيار کم است. در بسياري موارد مشکل نرم افزاري است و بروز اين مشکل به سخت افزار دستگاه مربوط نمي‌شود. ما در اين آموزش به بررسي اين مشکل و اينکه چگونه و با استفاده از چه مراحلي اين مشکل را حل کنيم خواهيم پرداخت.


آموزش رفع مشکل اسپيکر گوشي‌هاي اندرويد

يکي از دلايلي که وقتي صداي اسپيکرهاي گوشي اندرويدي شما قطع مي‌شود و در خروجي صدايي شنيده نمي‌شود اين است که دستگاه شما با يک بخش ديگر مانند بلوتوث، هدست و يا ... در ارتباط است و در مورد ارتباط بين اين قسمت‌ها مشکلي پيش آمده است. پس در اولين قدم بايد بررسي کنيد که آيا گوشي شما در آن لحظه با بخش ديگري مانند هدست، بلوتوث يا ... همگام شده است يا نه.

اگر گوشي شما به هر کدام از اين بخش‌ها متصل است پس در ابتدا آن اتصال را قطع کنيد و دوباره وضعيت اسپيکرهاي دستگاه را کنترل نماييد. به احتمال زياد بايد مشکل صداي اسپيکر شما رفع شده باشد.

در بعضي موارد هم پيش آمده است که مشکل به وجود آمده در مورد صداي اسپيکرهاي گوشي اندرويد سهل انگاري کاربران باشد و کاربران به اتصال‌هاي جانبي دستگاه دقت نمي‌کنند. امکان دارد شما از يک دستگاه جانبي ديگر در کنار گوشي خود استفاده کنيد و اين دستگاه جانبي با گوشي شما سازگار نبوده و اين دو در کنار هم نمي‌توانند به خوبي عمل کنند و اين موضوع مي‌تواند بر عملکرد ساير بخش‌ها نيز تاثيرگذار باشد و اجازه نم دهد ساير قسمت‌ها وظايف خود را به درستي انجام دهند.

اما اگر گوشي شما با هيچ دستگاه جانبي در ارتباط نباشد ولي باز هم اسپيکرهاي آن دچار مشکل شده باشد چي؟ در اين شرايط براي رفع مشکل اسپيکر گوشي اندرويد خود بايد چکار کنيم؟ در اين شرايط باز هم لازم نيست نگران باشيد. اولين توصيه‌اي که در اين شرايط براي شما داريم اين است که گوشي اندرويد خود را فورس ريستارت (Force Restart) نماييد. يعني براي مدت زمان حدود 5 ثانيه دکمه‌هاي پاور (Power) و کاهش صدا (Volume Down) را همزمان نگه داريد.

در اين حالت دستگاه شما فورس ريستارت مي‌شود. وقتي که دستگاه دوباره راهندازي شد وضعيت اسپيکرها را بررسي نماييد در اغلب موارد مشکل به وجود آمده در مورد اسپيکرها رفع مي‌گردد، زيرا باگ‌هاي نرم افزاري و مشکلاتي از اين قبيل مي‌تواند باعث بروز اين مشکلات شود.

اما اگر مشکل شما با اين روش هم حل نشد بايد فکتوري ريست (Factory Reset) را انجام دهيد. براي فکتوري ريست مي‌توانيد از دو بخش تنظيمات (Settings) و حالت ريکاوري (Recovery Mode) استفاده کنيد. ما در ادامه مراحل فکتوري ريست را از طريق منوي تنظيمات (Settings) براي شما همراهان شرح مي‌دهيم.

1- ابتدا وارد منوي تنظيمات يا همان Settings دستگاه اندرويدي خود شويد.

2- در بخش گفته شده، گزينه Backup & Reset را انتخاب نماييد.

3- سپس گزينه Factory Reset را انتخاب و با انجام آن موافقت نماييد.

در اين حالت بايد منتظر بمانيم تا فکتوري ريست انجام گيرد. البته بايد دقت داشته باشيد که انجام اين عمل باعث مي‌شود تا کليه تنظيمات و اطلاعات دستگاه اندرويدي شما پاک شود. اما در عين حال باعث رفع مشکل اسپيکر دستگاه اندرويدي شما نيز خواهد شد.

اما اگر باز هم مشکل اسپيکر شما حل نشد بايد گفت که مشکل دستگاه شما نرم افزاري نيست و دستگاه شما به احتمال زياد داراي يک مشکل سخت افزاري مي‌باشد که بايد به يک تعميرکار مراجعه نماييد. مشکلات و سوالات خود را با ما مکاتبه کنيد.


ساير مقالات مربوط به اندرويد












-->
ابتدا قبلي 1 بعدي انتها (1)

-->





دانلود نرم افزار کمکي


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۶۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی

تلویزیون‌های امروزی تنها یک نمایشگر ساده نیستند و می‌توانند با سیستم عامل هوشمند خود، دنیایی از سرگرمی را برایتان فراهم کنند. در این بین برای تماشا یک فیلم و یا داشتن تجربه یک بازی عالی، بهره‌مندی از صدای مناسب و فراگیر یکی از ضروریات به‌شمار می‌رود. از این رو برخی برای حل این مورد به دنبال گزینه‌هایی مانند ساندبارهای گران قیمت و یا سیستم‌های صوتی حرفه‌ای می‌روند.

افزایش کیفیت و صدای تلویزیون تنها با انجام چند ترفند ساده

به گزارش گجت نیوز، به‌طور کلی ترفندهای ارائه شده در این مطلب راهنمایی، تنها در صورتی جواب می‌دهند که تلویزیونتان واقعا یک سیستم صوتی مناسب داشته باشد. بنابراین در غیر اینصورت هیچ چیزی به غیر از ساندبار و یا سیستم‌های صوتی حرفه‌ای نمی‌تواند کیفیت و بلندی صدا تلویزیون شما را افزایش دهد.

افزایش بلندی و کیفیت صدا تنها با چند تغییر در منو تنظیمات!

تلویزیون شما ممکن است قدرت صوتی بالاتری از آنچه فکر می‌کنید، داشته باشد. به همین خاطر بررسی تنظیمات صدا آن می‌تواند خیلی از مشکلات را حل کند. به‌طور کلی اکثر تلویزیون‌ها تنظیمات اولیه‌ای برای مدیریت باس و صدای زیر دارند و شما می‌توانید برای تلویزیون‌های قدیمی‌تر با بلندگوهای کوچک‌تر، باس را کاهش دهید تا صدای خفه شده کمتر شود. برعکس، افزایش صدای زیر هم می‌تواند بیان دیالوگ‌ها را تا حد نسبی واضح‌تر کند.

اما در تلویزیون‌های امروزی ماجرا تنها به این دو مورد ختم نشده و اغلب دارای حالت های صوتی متنوعی هستند که به‌طور خاص برای انواع مختلف محتوا طراحی شده‌اند. برای مثال در تنظیمات صدا می‌تواند پخش موسیقی، ورزش و یا سینمایی را ببینید که با انتخاب هر کدام به‌صورت خودکار باقی تنظیمات حرفه‌ای صدا نیز تغییر می‌یابد.

علاوه‌بر این موارد، برخی تلویزیون‌های هوشمند مانند محصولات سامسونگ و ال‌جی قابلیت تنظیم صدا به‌صورت خودکار را هم دارند تا با تغییر ناگهانی صدا از یک گفتگوی آرام به یک تبلیغات پر سروصدا جلوگیری شود.

محل قرارگیری تلویزیون

فضایی که تلویزیون را در آن قرار می‌دهید، به حد موثری می‌تواند در پخش و کیفیت بلندی آن تاثیر داشته باشد. بنابراین اگر با مشکل صوتی تلویزیون مواجه هستید، بهتر است چند دقیقه وقت گذاشته و با بررسی این موضوع به دنبال تعیین مکان بهینه برای یک تجربه صوتی فراگیر باشید.

در تلویزیون‌های قدیمی که بلندگوها به سمت پایین قرار دارند، این مشکل بیشتر دیده می‌شود؛ چراکه صدا برای رسیدن به مخاطب به‌جای اینکه از تلویزیون پخش شوند، از زمین پخش می‌شوند. اما در تلویزیون‌های امروزی این مشکل کمتر دیده شده و علت آن در قرارگیری بلندگوها در سراسر قاب است. به همین دلیل قرارگیری تلویزیون روی یک سطح صاف تا حد زیادی می‌تواند به رفع مشکل کمک کند.

در تلویزیون‌های امروزی به‌دلیل قرارگیری بلندگوها روی قاب برای نصب در دیوار مناسب‌تر هستند؛ چراکه با پخش یکنواخت صدا از روی دیوار عمودی می‌تواند تجربه حس فراگیرتری را القا کند.

محیط اطراف تلویزیون؛ عامل موثر دیگری در کیفیت صدا پخش شده

چیدمان اتاق تلویزیون می‌تواند به‌طرز شگفت‌انگیزی بر نحوه انتقال صدا تأثیر بگذارد. این امر به‌ویژه برای تنظیمات سینمای خانگی اختصاصی با آکوستیک دقیق برنامه‌ریزی شده مهم است. بنابراین کاربران خانگی می‌توانند با مدیریت نحوه بازتاب صدا تا حد قابل توجهی مشکل خود را حل کنند.

در مورد بازتاب بهتر است در ابتدا به این مورد اشاره کنیم که اشیایی که در زیر تلویزیون شما قرار دارند، می‌توانند با افزایش و یا کاهش کیفیت صدا، در بلندی آن تاثیر داشته باشند. این افزایش و یا کاهش بیشتر وابسته به جنس آنان است که آیا صدا را به‌طور کامل بازتاب می‌دهند و یا بخشی از آن را جذب می‌کنند.

به‌همین خاطر در فضاهای باز تماشای یک فیلم به‌خاطر صدا گل‌آلود مانند آن نمی‌تواند جذاب باشد و متهمین ردیف اول این اتفاق نیز دیوارها و کف‌های خالی از هر چیزی هستند. آنها باعث می‌شوند تا صدا به اطراف پرتاب شده و به‌طور بالقوه دیالوگ را خفه می‌کنند.

برای مقابله با چنین انعکاس‌های زننده‌ای به‌طور خیلی ساده می‌توانید با پوشاندن فضاهای باز بوسیله فرش، موکت و حتی گیاهان آپارتمانی صداهای اضافی و یا زننده را جذب کنید.

داشتن تجربه یک صدای فراگیر و باکیفیت از لحاظ علمی واقعا کار دشواری بوده و در هر فضایی امکان فراهم کردن آن وجود ندارد. اما انجام این ترفندهای ساده خالی از لطف نبوده و تا معقولی می‌توانند با افزایش کیفیت و یا جذب نویزهای اضافی به داشتن یک صدای خوب کمک کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • بارش‌های دزفول سه برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود
  • بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش‌بینی هواشناسی بود
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!